Νόστιμα και πανεύκολα! Συνταγή από: Μαρία Κούσουλου
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα
 - 245 γρ. αλεύρι φαρίνα
 - 180 γρ. ζάχαρη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, κρυσταλλική ή καστανή
 - 30 γρ. κακάο
 - 5 γρ. baking powder
 - 5 γρ. μαγειρική σόδα
 - 3 γρ. αλάτι
 - 65 γρ. νερό
 - 110 γρ. φυστικέλαιο
 - 100 γρ. κουβερτούρα,
 - chocolate chips
 
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
- ταψί
 - αντικολλητικό χαρτί
 - μπολ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C. Καλύψτε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Βάλτε στον κάδο 100 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια και κόψτε 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 3
Βάλτε στον κάδο 245 γρ. αλεύρι φαρίνα, 180 γρ. ζάχαρη, 30 γρ. κακάο, 5 γρ. baking powder, 5 γρ. μαγειρική σόδα, 3 γρ. αλάτι, 65 γρ. νερό, 110 γρ. φυστικέλαιο και ρυθμίστε 5 λεπτά/ταχύτητα στάχυ.
Βήμα 4
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ. Προσθέστε τα φουντούκια, 100 γρ. chocolate chips και αναμείξτε με τη βοήθεια της σπάτουλας.
Βήμα 5
Πλάστε τη ζύμη σε μπαλάκια, σε μέγεθος καρυδιού, χρησιμοποιώντας 2 κουταλάκια και μεταφέρετε στο ταψί που έχετε ετοιμάσει, αφήνοντας 5 εκ. απόσταση μεταξύ τους. Ψήστε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (175°C). Αφήστε να κρυώσουν σε σχάρα πριν τα σερβίρετε ή αποθηκεύστε σε αεροστεγές δοχείο.
- Συνταγή από: Thermomixcyprus - Περισσότερες συνταγές
 











