Βήμα βήμα ο αρχιμάγειρας Χάρη Θεοχάρους μας δείχνει πως να φτιάξουμε: Φανγκρί με καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και τραγανούς ανθούς
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
Στην Κύπρο υπάρχει αφθονία σε ψάρι.
Τα χαλίτσια είναι ένα σκληρό ξινό τυρί το οποίο παρασκευάζεται στην επαρχία Πάφου.
Αρχίζουμε με την παρασκευή σαλάτας και συνεχίζουμε με το ψήσιμο των μελιτζανών στο φούρνο τις οποίες τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε στην μέση.
Προσθέτουμε μαζί με την σαλάτα και τα επιπρόσθετα μπαχαρικά. Προσθέτουμε τα κομμάτια χαλίτζια στην σαλάτα και συνεχίζουμε με την ετοιμασία του ψαριού το οποίο κόβουμε σε ροδέλες.
Στην συνέχεια τηγανίζουμε τους ανθούς μας και τα σερβίρουμε στο πιάτο μας.