Βήμα βήμα ο σεφ Νικόλας Κωσταντίνου μας δείχνει πως να φτιάξουμε χοιρινό με σάλτσα κουμανταρίας
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
Φιλέτο και σάλτσα
Χοιρινά φιλέτα 2
Ανάμειχτους ξηρούς καρπούς 100 γρ
Βούτυρο 60 γρ
Κλωναράκια θυμαριού 2
Κουμανταρία 250 μλ
Σκόρδο (σκελίδα) 10 γρ
Βοδινό ζωμό 100 μλ
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ragout άγριας ρόκας και μανιταριών
Άγρια ρόκα 1 δέσμη
Μανιτάρια του βουνού 200 γρ
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ
Βούτυρο 20 γρ
Κουκουνάρια 30 γρ
Μουστάρδα 10 γρ
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τερίνα από χοιρινά μάγουλα
Χοιρινά μάγουλα (καθαρισμένα) 1000 γρ
Πράσο ψιλοκομμένο 50 γρ
Βούτυρο 60 γρ
Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 50 γρ
Σέλινο ψιλοκομμένο 10 γρ
Καρότο ψιλοκομμένο 10 γρ
Σκόρδο ψιλοκομμένο 10 γρ
Ώριμη ντομάτα κονκασέ 100 γρ
Κλωναράκια θυμαριού 2
Μπράντι 20 μλ
Κόκκινο κρασί 50 μλ
Ζωμό κοτόπουλο 100 μλ
Agar Agar 5 γρ
Πράσινο λάχανο 1 δέσμη
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τραγανές πατάτες και κυπριακά χόρτα εποχής
Μικρές πατάτες (με το φύλο) 4
Ζωμό κοτόπουλο 400 μλ
Λάδι τηγανίσματος 150 μλ
Διάφορα κυπριακά χόρτα εποχής 100 γρ
Ελαιόλαδο 50 μλ
Φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 5 γρ
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πουρέ παστινάκι
Παστινάκι κομμένο κύβους 300 γρ
Φρέσκο γάλα 300 μλ
Ζωμό κοτόπουλο 200 μλ
Βούτυρο 50 γρ
Φρέσκα κρέμα 10 μλ
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι