inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Summer menu στο Bastione

Άποψη από το μενού Άποψη από το μενού

Γύρω στις έξι το βράδυ στο Basti Bar, με σκηνικό το Παλιό Υδραγωγείο και τη συνοδεία ηλεκτρονικού βιολιού παρουσιάστηκε το νέο καλοκαιρινό menu του Bastione στα ΜΜΕ. Η βραδιά ξεκίνησε με εκλογή από τα καινούρια καλοκαιρινά κοκτέιλ. Το  menu, δημιούργημα του σεφ, Χαράλαμπου Κωνσταντίνου δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε διατροφικές ευαισθησίες με χορτοφαγικά, vegan και Απαλλαγμένα από Γλουτένη πιάτα.

Άποψη από το μενού

 

Από τα πιάτα ξεχωρίσαμε τον τόνο Tataki με κρούστα από σουσάμι με συνοδευτικό αβοκάντο και φύκια. Εξαιρετικό ήταν και το Ριζότο με μπιζέλια, καθώς και οι Γαρίδες στη σχάρα αρωματισμένες με saffron και με basmati ρύζι για συνοδευτικό.

 

Ένα από τα πιάτα του μενού

 

Το φαγητό συνοδευόταν από δυο εξαιρετικά κρασιά, Viou Manent-Reserva, Souvignon blanc 2015, Viou Manent-Reserva, Cabernet Sauvignon 2013 από το French Depot. Από τα γλυκά ξεχωρίσαμε την καινούρια εκτέλεση του δημοφιλούς Trifle με άρωμα lemongrass και άγρια μούρα, καθώς και το Ρυζόγαλο με πορτοκάλι και κρούστα από μαύρη ζάχαρη. Το Bastione και το Basti bar, με το νέο καλοκαιρινό Peruvian bar menu του, μας υπόσχονται ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι.

Η Αθηνά Λοϊζίδου και ο Παντελής Παντελίδης

 

 

 

 

Η Μαρία Ονησιφόρου, η Μαίρη Χάματσου, η Άννα Μαρία Βασιλειάδη και η Νατάσα Σταύρου

 

 

Ο Άγγελος Βασιλόπουλος και ο Μιχάλης Ζουμίδης

 

 

Στιγμιότυπο από το event

 

;